

FORÅRS MENUER 2024
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Dampet rødtungefilet med spinat, jordbærrabarber og hjemmelavet aioli
Røget okse med urtepesto og vesterhavsost
Krydret lammekølle med rosmarin og citron
Marinerede kartofler
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
Spidskålsalat med avocado, ristede solsikkekerner og granatæbler
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Mazarinkage med citronsirup og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 2
Maden leveres anrettet
Smørristet kulmulefilet med brøndkarse,radiser og kold kartoffelsauce
Røget lam med hjertesalat, bredbladet persille og grøn pesto
Braiseret kalvetyksteg med lime og timian
Marinerede kartofler
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
Marinerede grønne asparges med citron og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Rabarbertærte med hvid chokolade og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 3
Forret
Smørristet helleflynderfilet med syltede rabarber, hønseglace og radiser
Mellemret
Kammuslinger med hjemmelavet aioli, urter og grønne asparges
Hovedret
Braiseret kalvetyksteg med kartoffel, kalveglace og hvide asparges
Dessert
Mørk chokoladekage med basilikum, hjemmelavet vaniljeis og friske ribs
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken, eller leveres på fade anrettet.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.