
Restaurant i jeres nærområde
Vores nyrestaurerede lokaler danner rammen om en aften, hvor vi har kræset for alle detaljer. En ny menu 1. torsdag hver måned med rødder i sæsonens bedste råvarer fra de bedste leverandører, flankeret af vin ad libitum med kaffe og sødt.
Vi sætter kun et begrænset antal couverter til salg, så bestil allerede nu, så du og dine nærmeste er sikret plads. Betaling foregår med MobilePay på dagen og prisen er 399 kr. per person.
Bestillingen skal være os i hænde senest kl. 10 på dagen.
Fredag den 27. januar
3 retter vin, øl, og vand, kaffe.
Tidspunkt 18.00-22.00
Forret
Smørristet kulmulefilet med glaskål, hjemmelavet aioli og salturt
Hovedret
Braiseret dansk kalvetyksteg med lime og rosmarin
Hybenkompot
Ristet svampe
Kartoffel
Kalveglace
Dessert
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis, basilikum, syltede græskar.
Pris pr person 399,-kr
Fredag den 17. februar
3 retter vin, øl, og vand, kaffe.
Tidspunkt 18.00-22.00
Forret
Havtaskekæber med vesterhavsost, hjemmelavet pesto og brøndkarse
Hovedret
Marineret dansk okse med timian og citron
Kartoffel
Syltede tranebær
Forårsløg
Okseglace
Dessert
Hvid Chokolade kage med hjemmelavet vaniljeis og granatæble
Pris pr person 399,-kr