

FORÅRS MENUER 2023
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørristet kulmulefilet med bagte rødder, hjemmelavet aioli
Røget Lam med syltede rabarber, kold sauce af krydderurter
Braiseret kalv med timian og lime
Marineret kartofler med urter
Krydret grønne asparges
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 2
Maden leveres anrettet
Skærisingfilet med gule beder og krydret pesto
Røget kalv med salat af grønne asparges, radiser og urtesauce
Farseret unghanebryst med krabbekød og salvie
Marineret kartofler
Spidskålsalat med ristet solsikkekerner, koldpresset rapsolie og bredbladet persille
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Rabarbertærte med hvid chokolade og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 3
Forret
Helleflynderfilet med hønseglace, og hvide asparges.
Mellemret
Smørristet kammuslinger med urtesauce salturt og hindbær
Hovedret
Marineret kalvetyksteg med kalveglace, syltede radiser og kartoffel
Dessert
Hvid chokoladekage med hjemmelavet vanilje is og syltede ribs
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken, eller leveres på fade anrettet.
Kok under middagen
Kr. 379,- pr. time. Incl. moms.