fbpx
Forårsmenu Forårsmenu

FORÅRS MENUER 2021

MENU 1

Dampet skærisingfilet med urter, ramsløg og hjemmelavet aioli 
Røget kylling med spinat, rabarber og dansk pesto
Braiseret dansk kalvetyksteg med rosmarin og sennep
Marineret kartofler
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter 
Marineret grønne asparges med vesterhavsost og mynte
4 slags danske oste
Rabarbertærte med hjemmelavet vanilje is 

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet

 

MENU 2

Smør ristet kulmule filet med rabarber, kål og kold kartoffel sauce
Lufttørret okseinderlår med friske bønner, løvstikke, salturt.
Marineret irsk lammekølle med citrusfrugter
Kartoffel cocotte med sølvbeder
Spinat salat med kerner, og grønt
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Mørk chokolade kage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet

 

MENU 3

Forret.
Ristet slethvar med jordskokker, spinat og hønseglace

 Mellemret:
Salat af jomfruhummer med mynte, rød spidskål.

 Hovedret:
Marineret dansk kalvetyksteg  med krydderurter og lime, kalveglace og kartofler på lag.

 Dessert:
Ostekage på lag med chokolade og citron med hjemmelavet vaniljeis og friske ribs

Serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

 

Pris pr. kuvert kr. 340,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken, eller leveres på fade anrettet.

 

 

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.