fbpx
Forårsmenu Forårsmenu

FORÅRS MENUER 2019

MENU 1 / BUFFET

Ristet kulmulefilet med rabarber, salat og persille pesto.
Røget kylling med spinat og kold sauce.
Braiseret dansk kalv med krydderurter og sennep.
Varm kartoffelsalat med perle spelt.
Marineret grønne asparges.
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste.
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vanilje is.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 2 / BUFFET

Brosmefilet med majroer, salat og hjemmelavet aioli.
Røget lam med hvedekerner, urter og kold kartoffelsauce.
Marineret unghane bryst med chili, timian og honning.
Kartoffel kokotte.
Kold spidskål salat med sesam og bred persille.
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste.
Rabarbertærte med hjemmelavet vaniljeis.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Havtaskekæbe med basilikum, perlebyg, syltede rabarber og kold sauce.

Mellemret:
Krabbesalat med asparges og syrnet creme.

Hovedret:
Marieret dansk kalvetykstegs filet med kalveglace, kartoffel og kaffe.

Dessert:
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og hindbær.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 330,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.