

FORÅRS MENUER 2022
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørstegt kulmulefilet med glaskål og kold sauce
Røget kalv med spinat, vesterhavsost og pesto
Braiseret irsk lam med krydderurter
Marinerede kartofler
Salat af spidskål med mynte
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Rabarbertærte med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 2
Maden leveres anrettet
Havkatfilet med jordbærrabarber og hjemmelavet aioli
Røget lam med ribskompot og salturt
Marineret dansk kalv med timian og lime
Cocotte af kartofler med basilikum
Spinatsalat med avocado og granatæbler
Grønsalat med forskellige grønnesalater og urter
4 slags danske oste
Mørk chokolade kage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 3
Forret:
Havtaskekæbe med fennikel og hønseglace
Mellemret:
Røget gris med hvide asparges og kold sauce
Hovedret:
Marineret dansk kalv med kartoffel, kalveglace og spidskål
Dessert:
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og syltede rabarber
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 366,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken, eller leveres på fade anrettet.
Kok under middagen
Kr. 379,- pr. time. Incl. moms.