fbpx
Forårsmenu Forårsmenu

FORÅRS MENUER 2018

MENU 1 / BUFFET

Ristet kulmulefilet med jordbær rabarber og persille pesto
Røget lammeinderlår med spinat, majroer og urtecreme
Braiseret dansk  kalv med timian, sennep og citron
Marinerede kartofler
Rød spidskålsalat med ristede solsikkekerner, koldpresset rapsolie
Grøn salat med forskellige grønne salater, urter og kold sauce
4 slags danske oste
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Buffeten leveres anrettet på fade.

 

MENU 2 / BUFFET

Ristet havkatfilet med sølvbeder, mynte og artiskok creme
Røget svinenakke med majroer og bred persille
Braiseret dansk  lammekølle med sennep, citron og rosmarin
Krydder kartofler
Spinatsalat
Grønsalat med forskellige grønne salater, urter og dressing
4 slags danske oste
Rabarbertrifli med mandler og hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Leveres anrettet på fade.

 

MENU 3 

Forret:
Havtaskekæbe med pistacienødder, malt og salvie

Mellemret:
Røget lam med jordbær, rabarber og persille pesto

Hovedret:
Braiseret dansk kalvetykstegsfilet med kalve glace og grønne asparges

Dessert:
Chokoladegratin med hjemmelavet vaniljeis og bær

Menuen serveres med 3 slags hjemmelavet brød

 

Pris pr. kuvert kr. 320,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.