
JULEMENU
Få en lækker 2- eller 3-retters julemenu enten den 23. eller 24. december fra Tidens Køkken.
Forret (Tilkøb)
Smørristet kulmulefilet med ristet svampe og pesto.
Hovedret
Andesteg med svesker og æbler
Brunede kartofler
Hvide Kartofler
Andesauce
Hjemmelavet Rødkål
Grønkålsalat med tranebær
Dessert
Risalamande med kirsebær sauce
Hovedret og dessert koster 225, kr per person.
Forret er tilkøb og koster 70 kr. per person.
Der er et minimum på to personer og bestillingen skal være os i hænde senest kl. 14.00 d. 23/12.
Menuen skal afhentes på Gammelsø Vænget 1 i Ormslev ved Viby i tidsrummet 15.00-16.00 enten d. 23/12 eller d. 24/12.
Velbekomme - og rigtig glædelig jul.