fbpx
Efterårsmenu Efterårsmenu

EFTERÅRS MENUER 2021

MENU 1

Skærisingfilet med glaskål, bred persille og kold sauce
Lufttørrede gris med stikkelsbær, skovsyre og hjemmelavet aioli
Dansk okse med honning og timian
Marineret kartofler
Salat af svampe, basilikum og dannebrogs rødbeder
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter 
4 slags danske oste
Mandelkage kage med hjemmelavet vanilje is 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 2

Smør stegt helleflynderfilet med salturt, gule beder og kold sauce
Røget okse med fennkel og mynte
Krydder Krondyr med mandler, mynte.
Marineret kartofler med krydderurter 
Salat af rød grønkål, granatæble og bred persille
Grøn Salat af forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Brombær tærte med hjemmelavet vanilje is

Menuen serveres med groft hjemmelavet brød 

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:        
Pighvar med efterårsbær og okseglace.

Mellemret:
Gravad okseinderlår, kantareller, og sirup af citron

Hovedret:
Marineret Krondyrfilet med salvie og valnødder, serveret med kartoffel og rosenkål.

Dessert:
Hvid Chokolade kage med hjemmelavet vanilje is 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød 

 

Pris pr. kuvert kr. 340,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.

 

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Inkl. moms.