

EFTERÅRS MENUER 2022
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørstegt helleflynderfilet med vesterhavsost, salvie og urte sauce
Røget krondyr med gule beder og timian
Perlehønebryst med rosmarin og citron
Kryddersvampe
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Marinerede kartofler
4 slags danske oste
Trifli med friske bær og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 2
Menuen leveres anrettet.
Dampet skærisingfilet med hybenkompot og bagte fennikel
Røget lam med syltede svampe
Marineret krondyr med rosmarin og mandler
Marinerede kartofler
Persillerødder med ristet solsikkekerner og bred persille
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og efterårsbær
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 3
Forret:
Rokkevingefilet med med pure af pastinak serveret med hønseglace
Mellemret:
Røget okse med med pesto
Hovedret:
Marineret dyrekølle filet med kartoffel og vildtglace
Dessert:
Lun chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og kold bær sauce
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 366,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 379,- pr. time. Inkl. moms.