fbpx
Efterårsmenu Efterårsmenu

EFTERÅRS MENUER 2019

MENU 1 / BUFFET

Ristet kulmulefilet med pastinak, danebro rødbeder og kold sauce.
Røget krondyr med syltede kål og persille pesto.
Braiseret dansk okse med sennep, æbler og lime.
Marinerede kartofler.
Bagte pærer med dansk blåskimmelost.
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste
Chokoladekage med hjemmelavet vanilje is.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 2 / BUFFET

Dampet havkatfilet med svampe, bær og kold sauce.
Røget lam med danbroes rødbeder, honning og sur/sød marinade.
Braiseret krondyr kølle med øl, laurbær og rørsukker.
Marinerede kartofler.
Grøn salat med forskellige grønne salater.
Rød grønkål salat med ristet solsikkekerner og bred persille.
4 slags danske oste.
Blomme tærte med mørk chokolade og hjemmelavet vaniljeis.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Ristet helleflynder med kastanjer, svampe og hønse glace.

Mellem ret:
Kammusling salat med urter, kål og honning.

Hovedret:
Krondyrfilet med pistacienødder, hvede, kartoffel og sauce.

Dessert:
Hvid chokoladekage med hjemmelavet is og syltede blommer.

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 330,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Inkl. moms.