fbpx
Efterårsmenu Efterårsmenu

EFTERÅRS MENUER 2018

MENU 1 

Ristet helleflynderfilet med sorter af gulerødder, lavendel og persille pesto
Røget krondyr med friske brombær og sirup af blommer
Braiseret kalv med rosmarin og sennep
Marinerede kartofler
Forskellige svampe med kardemomme og timian
Salat af forskellige grønne salater
4 slags danske oste
Abrikoskage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet.

 

MENU 2

Kulmullefilet med rød grønkål, ristede solsikkekerner og kold sauce
Røget lam med danske æbler, bredbladet persille og pesto
Braiseret dyrvildt med abrikoser, salvie og enebær
Marinerede kartofler
Spidskålsalat med friske tranebær, granatæble og basilikum
Salat af forskellige grønne salater
4 slags danske oste
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Pighvarfilet med hønseglace og skozonerødder

Mellem ret:
Råmarineret kalv med Vesterhavsost, citron og malt

Hovedret:
Krondyrfilet med panade af abrikoser, mynte og lakrids

Dessert:
Hvid chokoladekage med brombær og hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 320,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Inkl. moms.