

EFTERÅRS MENUER 2023
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørristet kulmulefilet med hybenkompot og hjemmelavet aioli
Røget krondyr med syltede svampe og persille pesto
Braiseret dansk kalvetyksteg med timian og citron
Marineret kartofler med krydderurter
Grønkålssalat med granatæbler og koldpresset rapsolie
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og syltede blommer
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 2
Menuen leveres anrettet.
Skærisingfilet med sølvbeder og kold urtesauce
Røget lam med blommer, salturt.
Marineret krondyrkølle med rosmarin og øl
Marineret kartofler
Ristet svampe med rosmarin og citron
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Hindbærtærte med marengs og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 3
Forret
Smørristet havtaske kæber med bagte fennikel, hyben og hønseglace
Mellemret
Røget lam med urtesalat, og kold sauce
Hovedret
Braiseret dansk kalvetyksteg med kartoffel, kalveglace og svampe
Dessert
Mørk chokoladekage med cheesecreme, hjemmelavet vaniljeis og syltede hindbær
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 385,- pr. time. Inkl. moms.