fbpx
Vintermenu Vintermenu

VINTER MENUER 2019

MENU 1 / BUFFET

Ristet torskefilet med søde kartofler, mynte og persille pesto.
Røget kalv med æbler, tørrede abrikoser og kold sauce.
Braiseret dansk okseculotte med timian, mandler og øl.
Marinerede kartofler.
Kål salat med salvie, honning og koldpresset rapsolie.
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste
Chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 2 / BUFFET

Dampet havtaskekæbe med urter, rodfrugter og kold sauce.
Røget krondyr med hvede, rødbeder og marinade.
Braiseret gåsebryst med nødder og ahornsirup.
Marinerede kartofler
Bagte æbler med vesterhavsost og rosmarin.
Grøn salat med forskellige grønne salater.
4 slags danske oste
Lun abrikoskage med hjemmelavet vanilje is.

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Ristet pighvar med pærer, kalveglace og friske tranebær.

Mellemret:
Røget kanin med trøffel, krabbe og sirup.

Hovedret:
Marineret dansk oksetykstegs med sauce, kartoffel og sølvbeder.

Dessert:
Chokoladekage med nougat, mynte og hjemmelavet vaniljeis.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 330,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.