fbpx
Vintermenu Vintermenu

VINTER MENUER

MENU 1

Maden leveres anrettet

Helleflynderfilet med gule beder og kold sauce
Røget krondyrfilet med brøndkarse, pastinak og hjemmelavet aioli
Marineret krondyr med lakrids og rosmarin
Marineret kartofler
Grønkålssalat med granatæble, bred persille, ristet solsikkekerner
Grønd salat med forskellige grønnesalater og urter
Vildtglace.
4 slags danske oste med sylterier
Mazarin kage med hvid chokolade, hjemmelavet vanilje is

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 311,-

Incl. moms / min. 10 kuverter.

Bestil menu 1

 


MENU 2

Maden leveres anrettet

Ristet torskefilet med syltede svampe og kold sauce
Røget gris med urter og persillepesto
Braiseret kalvetyksteg med timian og citron
Marineret kartofler
svampe med hvedekerner og rosmarin
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags danske oste med sylterier
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Pris pr. kuvert kr. 311,-

Incl. moms / min. 10 kuverter.

Bestil menu 1

 


MENU 3

Maden kan leveres anrettet på fade eller maden kan anrettes af en kok på stedet

Forret
Rokkevinge Filet med salvie, bagte beder og kalveglace

Mellemret.
Smørristet kammuslinger med æblesirup og brøndkarse

Hovedret
Krondyrfilet med pærekompot, vildtglace, kartoffel.

Dessert:
Abrikoskage med abrikossauce, hjemmelavet vaniljeis og havesyre

Serveret med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 355,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.

Bestil menu 1

 


Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.