

VINTER MENUER 2022
MENU 1
Havkatfilet med urter og kold sauce
Røget krondyr med sølvbeder og pesto
Marineret dansk okse med mynte og koldpresset rapsolie
Marinerede kartofler
Salat af grønkål med solsikkekerner og tranebær
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 2
Smørstegt helleflynderfilet med glaskål og kold sauce
Røget okse med syltede kål
Krondyr med pistacienødder og salvie
Marinerede kartofler
Rodfrugtsalat med koldpresset rapsolie og bred persille
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Tærte af vinterbær med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 3
Forret
Smørristet slethvarfilet med svampe og hønseglace
Mellemret:
Salat af kammuslinger med æblesirup og dannebrogs rødbeder
Hovedret:
Marineret dansk okse med kartoffel og kalveglace
Dessert:
Mørk chokolade kage med ostecreme og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 366,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 379,- pr. time. Incl. moms.