

VINTER MENUER
MENU 1
Maden leveres anrettet
Helleflynderfilet med gule beder og kold sauce
Røget krondyrfilet med brøndkarse, pastinak og hjemmelavet aioli
Marineret krondyr med lakrids og rosmarin
Marineret kartofler
Grønkålssalat med granatæble, bred persille, ristet solsikkekerner
Grønd salat med forskellige grønnesalater og urter
Vildtglace.
4 slags danske oste med sylterier
Mazarin kage med hvid chokolade, hjemmelavet vanilje is
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 311,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 2
Maden leveres anrettet
Ristet torskefilet med syltede svampe og kold sauce
Røget gris med urter og persillepesto
Braiseret kalvetyksteg med timian og citron
Marineret kartofler
svampe med hvedekerner og rosmarin
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags danske oste med sylterier
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Pris pr. kuvert kr. 311,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 3
Maden kan leveres anrettet på fade eller maden kan anrettes af en kok på stedet
Forret
Rokkevinge Filet med salvie, bagte beder og kalveglace
Mellemret.
Smørristet kammuslinger med æblesirup og brøndkarse
Hovedret
Krondyrfilet med pærekompot, vildtglace, kartoffel.
Dessert:
Abrikoskage med abrikossauce, hjemmelavet vaniljeis og havesyre
Serveret med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 355,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.