

VINTER MENUER 2023
MENU 1
Smørstegt langefilet med pistacienødder, og kold sauce
Røget okse med grønkål og og svampe pure
Braiseret krondyrkølle med rosmarin og lime
Marineret kartofler
Svampe salat med perlebyg
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 2
Helleflynderfilet med med svampe og kold urtesauce
Røget krondyr med friske tarnebær og pesto
Braiseret kalvetyksteg med salvie og mandler
Marineret kartofler
Rosenkålssalat med honning og basilikum
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylt
Mazarinkage med hvid chokolade og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 305,-
Incl. moms / min. 10 kuverter.
MENU 3
Forret
Rokkevinge Filet med rød grønkål, og hønseglace
Mellemret
Røget okse med hyben, salturt og hjemmelavet aioli
Hovedret
Marineret krondyrfilet med kartoffel, vildtglace
Dessert
Hvid chokoladekage med brombær sauce og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 385,- pr. time. Incl. moms.