fbpx
Vintermenu Vintermenu

VINTER MENUER 2018

MENU 1

Ristet kulmulefilet med svampe og pesto
Røget krondyr med abrikoser og kold kartoffelsauce
Braiseret kalveculotte med rosmarin, malt og honning
Marinerede kartofler
Grøn salat med forskellige grønne salater
Rød grønkålsalat med ristede solsikkekerner og bredbladet persille
4 slags danske oste
Mandelkage med mørk chokolade og hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet.

 

MENU 2

Rokkevingefilet med abrikoser og mynte sirup
Røget lam med marinerede urter
Braiseret krondyr med rosmarin, malt og hvidløg
Marinerede kartofler
Svampesalat med perlespelt og timian
Grøn salat med forskellige grønne salater
4 slags danske oste
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Pighvar med æbler, jordskokker og hønseglace

Mellemret:
Salat af kammuslinger med svampe, rosenkål og sirup

Hovedret:
Braiseret kalvetykstegsfilet med kalveglace, rødbeder og kartofler

Dessert:
Mørk chokoladekage med nougat og mandler serveret med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 320,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. 

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.