fbpx
sommermenu sommermenu

SOMMER MENUER 2018

MENU 1 

Rokkevinge med timian og kardemomme
Gravad okseinderlår med skovsyre og kold sauce
Farseret hanebryst med urter og malt
Marinerede nye kartofler
Braiseret fennikel med basilikum og ristede solsikkekerner
Grøn salat med forskellige grønne salater, urter og kold sauce
4 slags danske oste
Abrikostærte med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet. 

 

MENU 2

Dampet skærisingfilet med hønseglace og spinat
Røget hanebryst med hindbær og citronsyrnet creme
Braiseret dansk kalv med Vesterhavsost og rosmarin
Nye danske kartofler
Salat af danske blomkål  
Grøn salat med forskellige grønne salater, urter og kold sauce
4 slags danske oste
Hvid chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 265,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Havtaskefilet med blåbær, whisky fra Stauning og ferskner

Mellemret:
Røget kalv med grønne jordbær, kantareller og ølsirup

Hovedret:
Farseret perlehøne med krabbekød, mynte og hønseglace

Dessert:
Cremet mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 320,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.