SOMMER MENUER 2024
MENU 1
Menuen leveres anrettet
Havkatfilet med sommerkål, urter og kold sauce
Røget gris med syltet fennikel og kold urtesauce
Farseret unghanebryst med rejer, urter og løvstikke
Marinerede danske kartofler
Salat af blomkål, solsikkekerner og bredpersille
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Abrikoskage med hjemmelavet vaniljeis og danske jordbær
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 2
Maden leveres anrettet
Smørristet fjæsingfilet med ærter, ærteskud og pesto
Røget kalv med friske abrikoser og kold ærtesauce
Braiseret lammekølle med lime og mørk øl
Nye danske kartofler
Spidskål med ristede solsikkekerner og krydderurter
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 3
Forret
Smørstegt slethvarfilet med ferskensalat og hjemmelavet aioli
Mellemret
Salat af jomfruhummer, salturt og hindbærsirup
Hovedret
Braiseret kalvetyksteg med nye kartofler og kalveglace
Dessert
Hvidchokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.