fbpx
sommermenu sommermenu

SOMMER MENUER 2019

MENU 1 / BUFFET

Dampet skære ising filet med spinat, radisser og kold kartoffelsauce.
Dampet blåmuslinger med mynte, kål og basilikum.
Braiseret dansk kalv med sennep, citron og brøndkarse.
Nye danske kartofler.
Salat af forskellige danske blomkål.
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste
Abrikostærte med friske bær og hjemmelavet vaniljeis.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet. 

 

MENU 2 / BUFFET

Ristet havkatfilet med friske abrikoser, basilikum og urtepesto.
Røget kalv med svampe, friske hindbær og hjemmelavet aioli.
Farseret perlehønebryst med krabbekød, timian og sommerløg.
Nye danske kartofler
Sorter af nye danske gulerødder.
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter.
4 slags danske oste
Trifli med danske jordbær, mørk chokolade.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Rokkevingefilet med krydderurter, salturt og pesto.

Mellemret:
Salat af jomfruhummer med hønse glace og syltede rabarber.

Hovedret:
Dansk kalv med nye kartofler, kalveglace og rød spidskål.

Dessert:
Lun chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær.

Menuen serveres med hjemmelavet groft brød.

 

Pris pr. kuvert kr. 330,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.