fbpx
sommermenu sommermenu

SOMMER MENUER 2021

MENU 1

Havkatfilet med friske jordbær rabarber, salturt og kold sauce.
Røget lam med spinat, radiser og urtesauce
Farseret unghanebryst med jomfruhummer og mynte
Nye danske kartofler
Bagte fennikel med rosmarin og chili
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Abrikos kage med hjemmelavet vanilje is

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet. 

 

MENU 2

Smørstegt fjæsing filet med friske ærter og pesto
Røget kalv med friske abrikoser, skovsyre og kold kartoffel sauce
Marineret irsk lammekølle med rosmarin, lime og mørk øl
Nye danske kartofler
Fersken salat med perlespelt og ærteskud
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste
Mørk chokolade kage med hjemmelavet vanilje is 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

 

Pris pr. kuvert kr. 290,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

 

MENU 3

Forret:
Smørstegt havtaskefilet med sesam, pistacienødder serveret med syltede sommerkål og hønseglace

Mellemret:
Salat af blæksprutter med spinat, friske abrikoser og salturt.

 Hovedret:
Dansk kalv med nye kartofler og kalveglace 

 Dessert:
Mørk chokoladekage  med hjemmelavet vaniljeis og friske bær 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød  

 

Pris pr. kuvert kr. 340,-

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

 

 

Kok under middagen
Kr. 370,- pr. time. Incl. moms.