fbpx
Catering Dialog

Mad Ud Af Huset Århus

Sammen med Peder Jørgensen aftales en menu efter ønske. Maden kan på dagen enten hentes i køkkenet, det kan leveres på adressen, det kan leveres og anrettes af en kok, eller en kok og tjenere kan anrette og servere menuen. Vin kan også skaffes til anstændige priser.

Vi leverer og anretter maden til alle slags selskaber: Jubilæum, firmafest, fødselsdag, dåb, konfirmation, bryllup og alle mulige andre årsager til at samles om et godt måltid.

Find inspiration i årstidernes menuer: forår, sommer, efterår, vinter, helårsmenu, jul og nytår, eller ring og få et uforpligtende tilbud på 40139939.

Forår

Vælg mellem 3 friske foråsmenuer fyldt med lækre forårsråvarer, som eksempelvis kulmule, havkat, havtaske, kalv, lam, spidskål, rabarber og lignende.

Se de forskellige forårsmenuer her

Sommer

Vælg mellem 3 fantastiske sommermenuer fyldt med lækre sommerråvarer, som eksempelvis kulmule, hanebryst, lam, kalv, spinat, radiser, nye kartofler og lignende.

Se de forskellige sommermenuer her

Efterår

Vælg mellem 3 smagfulde efterårsmenuer fyldt med lækre efterårsråvarer, som eksempelvis helleflynder, krondyr, lam, perlehøne, salvie, svampe, fennikel og lignende.

Se de forskellige efterårsmenuer her

Vinter

Vælg mellem 3 dejlige vintermenuer fyldt med lækre vinterråvarer, som eksempelvis havkat, krondyr, okse, helleflynder, slethvar, kartofler, vinterbær, svampe, rødbeder og lignende.

Se de forskellige vintermenuer her

Helår

Lækre sandwiches, tapasanretninger, fiskeanretninger og mødetallerkener.

Se helårsmenuerne her

Aftensmad leveret

Hver uge har du mulighed for at bestille aftensmad hjem.

Se denne uges menu her

Tøv ikke med at høre ind til hvad vi kan tilbyde hvis du er på udkig efter mad ud af huset i Århus og østjyllands-området samt catering. Vi sælger kun kvalitet. Det sikrer jer god mad og en fin fest.  

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer til en eller flere af vores menuer, så bestil en opringning nedenfor - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bestil opringning