Det kompromisløse valg
Siden 2000 har Tidens Køkken stået for den kompromisløse holdning til råvarer. Vores menuer afspejler årstiderne og vi bruger fortrinsvist sæsonens lokale råvarer. Menuerne kreeres med kokkeviden og håndværk, og det er selvsagt at alt laves fra bunden.
Med års erfaring fra restauranter i både Danmark og udlandet, samt en baggrund som fiskehandler, kender vi håndværket til fingerspidserne. Vi eksperimenterer, tester og udvikler hele tiden vores menuer, og lægger stor vægt på at kunne levere en ypperlig gastronomisk oplevelse til en rimelig pris.
Siden november 2017 har Tidens Køkken haft lokaler i Ormslev og Omegns Borgerhus, og varetaget den daglige drift af det professionelle køkken, og tilbudt selskabsløsninger til både private og erhverv.
For mere information og tilbud:
Kontakt Peder Jørgensen på tlf. 40139939 eller pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.