fbpx
kammusling

NYTÅRSMENU

Nytårsaften markerer slutningen på året og begyndelsen på et nyt. Menuen skal sidde lige i skabet og vi er overbevist om, at du med Tidens Køkkens Nytårsmenu har et fantastisk grundlag for en dejlig aften med de nærmeste.

Forret
Smørstegt havtaskefilet med  pure af pastinak,  hønseglace, syltede grønkål og salturt.

Hovedret
Braiseret dansk kalvetyksteg med citron og rosmarin.
Kartoffel 
Ristet svampe 
Hyben kompot
Bagte gule beder.
Kalveglace 

Dessert
Mørk chokolade kage og hjemmelavet  cheesecake, hjemmelavet vaniljeis, syltede blommer 
Kold basilikum sauce.

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød og koster 349, kr per person. Der er et minimum på to personer og bestillingen skal afgivet senest kl. 14.00 d. 30/12.

Vegetar
Hvis ønsket kan hovedret laves i en vegetarvenlig udgave.

Vin og bobler
Hvis det skal være ekstra lækkert så tilbyder vi også at levere vin til menuen (Som tilkøb). Vælg mellem:

  • Hvidvin: Domaine Clavel Clair de lune (99 kr. pr. flaske)

  • Rødvin: Primitivo di Manduria (99 kr. pr. flaske)

  • Portvin: Quinta do Pégo LBV (135 kr. pr. flaske)

  • Bobler: Sainchargny Crémant de Bourgogne (135 kr. pr. flaske)

Kransekage
Det er også muligt at få lækker hjemmelavet kransekage med til nytårsmenuen. Dette er et tilkøb, som koster 30 kr.

 

Pris pr. kuvert kr. 349,-


Der følger naturligvis en manual med til menuen, så I får en fantastisk oplevelse nytårsaften.

Menuen skal afhentes på Gammelsø Vænget 1 i Ormslev ved Viby i tidsrummet 13.00-15.00 d. 31/12.

Velbekomme - og rigtig godt nytår!

Bestil Nytårsmenu