fbpx
kammusling

NYTÅRSMENU

Nytårsaften markerer slutningen på året og begyndelsen på et nyt. Menuen skal sidde lige i skabet og vi er overbevist om, at du med Tidens Køkkens Nytårsmenu har et fantastisk grundlag for en dejlig aften med de nærmeste.

Smørristet havtaskefilet med gule beder, fennikel, pesto og hjemmelavet urteaioli. 

Hovedret
Marineret dansk oksefilet med mørk øl og kaffe.
Rød grønkålssalat med granatæble, maltsirup og bred persille.
Ristet svampe med citron og rosmarin.
Hybenkompot med urter.
Kartoffelterrine med skovsyre.    
Kalveglace.

Dessert
Mørk chokolade kage med trifli af vinterbær, hjemmelavet vaniljeis og limetuill.

 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød og koster 366, kr per person. Der er et minimum på to personer og bestillingen skal være os i hænde senest kl. 14.00 d. 30/12.

Der følger naturligvis en manual med til menuen, så I får en fantastisk oplevelse nytårsaften.

Menuen skal afhentes på Gammelsø Vænget 1 i Ormslev ved Viby i tidsrummet 13.00-15.00 d. 31/12.

Velbekomme - og rigtig godt nytår!