fbpx
Forår Bryllup

Bryllup

Maden til dit bryllup er noget af det vigtigste på den store dag. Derfor lægger vi altid ekstra energi i at skabe en udsøgt bryllupsmenu, som pirrer og forkæler dine smagsløg. I samarbejde med Tidens Køkken kan du skræddersy maden til den perfekte bryllupsfest.

Sammen med Peder Jørgensen aftales en menu efter ønske. Maden kan på dagen enten hentes i køkkenet, den kan leveres på adressen, den kan leveres og anrettes af en kok, eller en kok og tjenere kan anrette og servere menuen. Vin kan også skaffes til anstændige priser.

Tøv ikke med at høre ind til, hvad vi kan tilbyde, hvis du er på udkig efter mad ud af huset i Århus og østjyllands-området samt catering. Vi sælger kun kvalitet. Det sikrer jer god mad og en fin fest.

Ønsker I at holde jeres bryllupsfest i Ormslev og Omegns Borgerhus, kan vi tilbyde:

 

DEN STORE SELSKABSPAKKE

Selskabslokale
Bordopdækning
Velkomstdrink
Festmenu
Drikkevarer (2 slags fadøl, hvidvin, rødvin, dessertvin, sodavand, cognac og Bailies)
Serveringspersonale
Oprydning og rengøring

Pris pr. kuvert
Fra kr. 899,- incl. moms, kok, selskabslokale, bordopdækning, velkomstdrink, festmenu, drikkevarer, serveringspersonale, oprydning og rengøring

DEN STORE SELSKABSPAKKE MED RECEPTION OG BRYLLUPSKAGE

Pris pr. kuvert
Fra kr. 1.099 ,- incl. moms, kok, selskabslokale, bordopdækning, reception, velkomstdrink, festmenu, bryllupskage, drikkevarer, serveringspersonale, oprydning og rengøring


BUSTRANSPORT

Mulighed for bustransport fra Musikhuset Aarhus til Ormslev & Omegns Borgerhus og retur til Musikhuset Aarhus.
Bussen afgår 30 minutter før arrangementstart og kører retur 8 timer senere.

Tilkøb pr. kuvert
Kr. 119,- incl. moms, bustransport tur/retur

For mere information og tilbud
Kontakt Peder Jørgensen på tlf. 40139939 eller pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.